Şifremi Unuttum
Ne Arıyorsun?

Firma Ekle

Firmanızı veritabanımıza eklemeye firma adınızı yazarak başlayabilirsiniz.


Aytürk İzolasyon Mimarlık Ltd. Şti. Akustik Sünger Firması

Firma No: 1093 · Yayınlanma: 2015-02-23 16:39:40 · Tel: 0216 498 89 81 · Kurumsal

Bulunduğu Kategori : Satıcı Firmalar : Yapı Malzemeleri

Telefon : 0216 498 89 81
Website : http://www.sesakustik.net
Adres : Turgut Reis Mah. Fatih Bulvarı Demirsoy Sokak No:2/2 Sultanbeyli

Bu firma İstanbul şehrinde Sultanbeyli ilçesinde Turgutreis semtinde bulunmaktadır.

Aytürk İzolasyon Mimarlık Ltd. Şti. Akustik Sünger Firması firması Yapı Malzemeleri, kategorilerinde bulunmaktadır.

Bugüne kadar tüm projelerinde kaliteye öncelik verip, dürüst ve güvenilir hizmet anlayışı ile yoluna devam eden aytürk mimarlık verimli çalışan profesyonel ve dinamik teknik kadrosu ile uygulama sahasındaki yerini ve teknolojisini daha ileri taşıyarak yüksek değeri olan projelerde ön sıralarda yer almaktadır.

Uygulama alanında konusunda uzman kadrosu ile kesin çözüm, kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile çalışmakta olan firmamız ses yalıtımı, akustik ses geçirmez kapılar, ses ve gürültüler ile mücadele konularında faaliyet göstermektedir. Her türlü spesifik sorunları çözebilecek teknik alt yapıya ve kadroya sahiptir.

Özverili ve titiz çalışmaları ile kendini geliştiren firmamız müşteri memnuniyeti konusunda gösterdiği özen sayesinde kurumsal kimliğe sahip firmaları kısa süre içinde müşteri portföyüne katmış olup, güçlü teknik kadrosu, büyük ölçekli olup aynı zamanda kısa sürede tamamlanması gereken spesifik işlerde gösterdiği uzmanlığı, taahhüt ettiği işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmesi sebebi ile müşterilerinin vazgeçilmezi olmuştur.

Hizmet Verilen Bölgeler / Satış Noktaları